Brun-Sørensen-slægten

Relatives and subsequently GenerationsFørhen tog vi ikke notits af de gamle aner, men nu i vores livs efterår, må vi notere os at, vi jo egentlig skal være de gamle rigtig taknemlige for vores velstand i dag, når vi tænker på hvad de gennemgik i deres liv. Fattigdom, den Spanske syge,  skarlagensfeber og mangel på pinicilin, sult og dårlig ernæring.Mangel på flere ting, ting som vi i dag tager som en selvfølge at have nok af.


Man var tvunget til at sende sine små børn, fra 6-7 års alderen ud at tjene hos fremmede for at hjælpe familien med føden.Derudover måtte man udstå et liv med elendige boligforhold og plageri fra kronfogden, herremænd og præsters velvilje. Små kår som vi i dag er forskånet for, takket være vore forfædre.


Æret være deres minde!
Min familie ! 

Jeg var Chauffør og Flyttemand i den lokale flytteforretning i 22 år. Derefter var jeg ca. 5 år hos Neckelman, der lavede garn til stof beregnet til indtræk i biler, da jeg så skiftede til DSB Gods, der som bekendt lukkede til stor bitterhed for os ansatte, det var en rigtig god arbejdsplads, jeg var ansat indtil lukningen, øv øv.Jeg bor i Silkeborg, sammen med min dejlige kone Helle som er fuldblods "Kjøvenhavner" med aner op i det Nordjydske, Tyskland, Norge og Sverige. Jeg har to voksne børn "en af hver slags", og 6 dejlige børnebørn som jeg er helt vild med, men ser alt for lidt til :-) sådan er det jo altid :-). de er fra 6 til 17 år.he he, nogle rolige og nogle er krudtugler endnu :-) :-).

Interesser, mine favoritprogrammer og Arbejde!

Mine interesser strækker sig langt. F.eks. lystfiskeri, foto, computeren og jeg er licensceret radioamatør, med kaldenavnet OZ 1dup. Jeg dyrker også lidt snedkeri på hobbybasis. Af programmer kan jeg nævne min farvorit, nemlig Windows commander, som er et rigtig godt program, især hvis man partitionere sin HD. Til at partitionerer bruger jeg Partition Magic som også er et meget let program at dele sin HD op med. Derudover bruger jeg stadig Windows7 Desværre har Microsoft alt for længe været ret ligeglade med om deres programmer virker efter hensigten "man kan jo altid bare sende en hulens masse opdateringer senere". Disse forsider her er lavet i programmet Artisteer, som er  rigtig godt.

Lystfiskeriet! 

Af fiskeri bliver der ikke så meget af i øjeblikket da bilen blev sat til skrot, men ellers var det i det sydfynske øhav, Hvide Sande samt div. put and take søer i og omkring Silkeborg. Jeg kan iøvrigt varmt anbefale det sydfynske øhav, der er masser af havørreder og en del Laks.Det jeg fanger, røger jeg selv, jeg laver også selv bacon det er noget andet end det sprøjtede man køber og som sprøjter hele huset til, når vandet er kogt fra.

Fotografen!

Til foto benytter jeg et Cannon G5 og et Lumix panasonic med Leica optik, to gode cameraer, og mine fotos bliver så udsat for en del "hærværk" på min PC. :-) 

Radio-amatøren!

Min licens bliver ikke slidt i øjeblikket da jeg bor i boligblok og derfor ikke har mulighed for at sætte antenner op. Jeg har D licens og har haft det i mere end 30 år nu, og håber stadig på at få mulighed for at benytte den igen.

Snedkeriet!

Der bliver ikke arbejdet meget i værkstedet  om sommeren, det er mest vinterarbejde og det er jo begrænset hvor meget man kan lave og have stående. Der kommer mine børnebørn ind i billedet, de er faktisk rigtig kreative de unger :-). Jeg er iøvrigt meget forsigtig med maskinerne, da jeg allerede har mistet det meste af tre fingre på venstre hånd i en fræser :-)

Lystsejleren!

Jeg har taget duelighedsbevis i sejlads, har radiocertificat og jeg har da også sejlet lidt i det sydfynske øhav i min søsters 33 fods Jupiter, som hun desværrer solgte da hun var bange for at sejle, øv øv :-)Slægts-menuen:


 Slægterne 

 Navne 

 Efternavne 

  Anetavle  

Mette Marie 

og 

Peder Brun Sørensen