Brun-Sørensen-slægten

Relatives and subsequently GenerationsFørhen tog vi ikke notits af de gamle aner, men nu i vores livs efterår, må vi notere os at, vi jo egentlig skal være de gamle rigtig taknemlige for vores velstand i dag, når vi tænker på hvad de gennemgik i deres liv. Fattigdom, den Spanske syge,  skarlagensfeber og mangel på pinicilin, sult og dårlig ernæring.Mangel på flere ting, ting som vi i dag tager som en selvfølge at have nok af.


Man var tvunget til at sende sine små børn, fra 6-7 års alderen ud at tjene hos fremmede for at hjælpe familien med føden.Derudover måtte man udstå et liv med elendige boligforhold og plageri fra kronfogden, herremænd og præsters velvilje. Små kår som vi i dag er forskånet for, takket være vore forfædre.


Æret være deres minde!

Vore få rejser!

Vi har været een gang i tyrkiet, og efter min mening var det bestemt ikke noget at råbe op om. Jeg kommer der aldrig igen. Vi måtte tage hjem efter 8 dage (vi havde ellers 14) p.g.a. maveonde. 500 kr. ekstra pr. næse tak, og så kunne vi blive sat af i København og iøvrigt selv finde hjem til Jylland, Vores bil holdt i Billund så det var ikke helt uden problemer.

Ellers har vi været 6 gange på Azorerne, et rigtig dejligt sted med en temperatur der passer os fint. Første gang holdt vi jul dernede, det var i 2005. Vi boede på et fint gammel hotel lige i bymidten. Det var en ombygget skole som ejeren af hotellet havde gået på og senere købte og byggede om. Vi kan varmt anbefale det hotel. Det hedder Hotel Do Colegio og har to typer værelser (Conservatorie og standart) og ejeren er en særdeles venlig person der forstod at hygge om gæsterne i Julen. Det skal siges at, hvis man lejer bil derude så vær forberedt på at der kan være trange kår for parkering i byen, men ret spændende :-) dog skal lige siges at, hvis man endnu vil opleve øen i nogenlunde stand, så skal man nok skynde sig, efter at den lokale ø-regering vedtog udbygge havnen, så de største krydtogtskibe kan anløbe der, flere ad gangen og det er Amerikanere, der som bekendt ikke er de mest tavse. Sidste gang "det var i foråret i 2011" Anløb Verdens største krydstogtskib sammen med to andre på samme tid og så er det altså svært at være på øen uden at høre de højtråbende Amerikanere. 10.000 turister i land på een gang samme dag går ikke helt stille for sig. Det skal dog siges at, de er meget flinke og imødekommende at træffe, og skibet sejlede igen til aften men øen er altså kun 67 km. lang og ca. 12 km bred. 

Lidt fotos fra København !


Maersk´s Gaver til folket og

Kongehuset. Operaen og Amaliehaven!

Og lidt fra Azorene!


 


Det var så alt indtil videre :-)Slægts-menuen:


 Slægterne 

 Navne 

 Efternavne 

  Anetavle  

Mette Marie 

og 

Peder Brun Sørensen